Skip to content

Data Specialist Migratie

RemoteFully remote, Zeeland, NederlandIT

Functieomschrijving

Sandwave.io, de R&D-tak van de YourOnline-groep, is op zoek naar een ervaren Data Specialist om ons migratie team te versterken.


Werken bij Sandwave.io

Als Data specialist migratie bij Sandwave.io maak je deel uit van een jong en snelgroeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om je stempel te drukken op Europa's grootste webhosting platform. Wij bieden een concurrerend salaris, volledig thuiswerken, flexibele uren en ongebruikelijk grote autonomie en vrijheid om ideeën te uiten - niet alleen over de software, maar ook over hoe we ons bedrijf runnen.

Waar zijn we naar op zoek?
Op dit moment zijn we druk bezig om al onze klanten uit  verschillende legacy labels en registrars naar een gecentraliseerd platform te migreren. Deze data halen wij uit verschillende bronnen, en brengen deze uiteindelijk in een standaard proces naar ons platform.
Hiervoor gebruiken wij dataflows in Azure Data Factory.

We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen onze processen en flows in Azure Data Factory te verbeteren. Tevens is het de bedoeling dat je ons gaat helpen bij het visualiseren van het migratieproces via Azure Data Flows. Uiteraard valt het analyseren van data en documenteren ook binnen jouw takenpakket.


Waar we aan werken

Onze ambitie is om meer hostingbedrijven uit de Europese markt over te nemen en te integreren.  Deze bedrijven hebben allemaal legacy-systemen waar hun klanten en producten in zijn opgeslagen. Op termijn willen we deze klanten en producten samenvoegen in het Sandwave-platform. Dat betekent dat we veel werk te doen hebben om alle producten van de legacy-systemen te ondersteunen en om al de data te migreren naar ons platform.

Hoe gaat jouw dag eruit zien?
Als Data Specialist Migratie begint je dag met een dagelijkse standup. Daarna werk je zelfstandig aan de voorbereiding, planning en uitvoering van migraties. Je bent onderdeel van het grotere migratieteam, en je hebt overleg met je collega developers over de tooling die gemaakt wordt voor de migratie. Voor het contact met je teamleden maak je gebruik van Slack of kun je binnenlopen in een Google meeting.

Als je even iets anders wil doen dan heb je de mogelijkheid om met collega's online games te spelen of je kunt deelnemen aan een van onze guilds of circles. Hoewel we volledig op afstand werken, organiseren we (online) koffie dates, cross team games en ook real live team events en bedrijfs events om een ​​betere band met je collega's.

Solliciteer nu en word deel van ons team!


No Acquisition

Vereisten

Functie-eisen

 • Oplossingsgericht en gericht op de klantbehoefte.
 • Documentatie en verbetering van Azure Data Factory.
 • Visualiseren van het migratieproces via Azure Data Flows.
 • Ervaring met ADF of vergelijkbare integratie tools (Boomi, Jitterbit, Workato, MuleSoft, etc.).
 • Zelfstandigheid en initiatief nemen.
 • Analyseren en challangen van stakeholder wensen.
 • Sterk communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Bonus: kennis en ervaring met Agile methodes en hosting en cloud.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een ongedwongen werksfeer met resultaatgerichte collega's;
 • Budget voor het inrichten van je (thuis)werkplek met compensatie voor thuiswerken en internetkosten;
 • Teamactiviteiten en bijeenkomsten;
 • Flexibele werktijden;
 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen of te verkopen;
 • Een goede pensioenregeling;

of

Apply with Indeed onbeschikbaar